Sergi Martín, portaveu de Círculo Montcada

‘Han estat dos anys carregats d’aprenentatges’

Sergi Martín, portaveu de Círculo Montcada
Rafa Jiménez
Sergi Martín abandonarà la seva acte de regidor al Ple d'aquest dijous per motius personals
Sergi Martín va ser escollir regidor en les últimes eleccions municipals

-Valoració del mandat 
En general, és positiva. Han estat 2 anys carregats d’aprenentatges. Governar un ajuntament requereix d’una visió molt global i l’experiència t’ensenya quines coses es poden fer i quines costen més, ja que des de fora no es veuen de la mateixa manera. Estar en minoria té les seves dificultats, pero també ens obliga a escoltar tothom i a posar-nos d’acord, el que acaba sent el més democràtic i representatiu possible. Som conscients que els problemes del nostre grup amb un dels seus membres han entorpit la nostra feina i han provocat situacions tenses que no ens agraden, però no ens penedim de les passes fetes, ja que hem actuat d’acord amb allò que prediquem, ningú no és imprescindible i els nostres representants no poden anar per lliure.
-Grau de compliment del Pla d’Actuació Municipal (PAM) 
El PAM és un full de ruta on es declaren les intencions de l’equip de govern. No tot el que hi apareix s’acaba fent en un sol mandat i també es fan coses noves que no estaven recollides en un principi. Dit això, el grau de la realització del PAM és elevat, però també és veritat que endreçar els procediments de com es gestionava l’Ajuntament que ens ha ocupat molt de temps i d’esforç. Passa el mateix amb les auditories fetes, que ens ajuden a comprendre què ha anat passant durant els últims 20 anys a Montcada i com ha influït en la corporació. La gestió del govern del PSC i del PDeCAT (abans CiU) va ser completament irresponsable i nefasta i va deixar el municipi amb uns deutes que estarem pagant durant molt anys.
-Objectius per als dos anys que resten de mandat
Volem ser propers als ciutadans i resoldre els petits problemes del dia a dia. Som una agrupació sense passat i només estarem aquest mandat, motiu que fa que treballem, sense haver-nos de comprometre amb ningú. Tractem de fer les coses amb la màxima coherència i justícia possibles. També ens agradaria poder tancar d’una vegada per totes les problemàtiques internes i no tornar a cometre errors del passat.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari