‘Si volem liderar el país, hem de tenir presència als ajuntaments de l’AMB’

El portaveu de Junts per Catalunya a l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí, va oferir aquest dilluns una xerrada a la Casa de la Vila convidat per la formació local

D'esquerra a dreta, Montse Sánchez, Jordi Martí i Eduard Ràmia
Sílvia Alquézar

Junts per Catalunya a Montcada va inaugurar aquest dilluns la seva agenda d’actes abans de les eleccions municipals del pròxim mes de maig amb una xerrada sobre el paper de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). La formació local va convidar a la Casa de la Vila el portaveu del partit a l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí, i l’assessor de JxC a l’AMB, Eduard Ràmia.

Martí va apuntar com un dels objectius prioritaris del partit en els propers comicis millorar els resultats en l’àmbit metropolità, on té molt poca representació: “Si volem liderar el país, hem de tenir presència institucional i política als ajuntaments de l’AMB. Hem de trencar la inèrcia d’invisibilitat que tenim a l’Àrea.

En l’actualitat, Junts té a l’AMB una vicepresidència i lidera una àrea de nova creació sobre la gestió dels temes forestals. “Això ens permet estar al govern metropolità i compartir estratègies”, va explicar Martí, qui es va mostrar molt crític amb la gestió d’Ada Colau, a qui considera “la pitjor alcaldessa de Barcelona dels últims 40 anys”. Per al polític de Junts, les polítiques de l’AMB han d’incidir sobretot en la creació de feina i la promoció d’habitatge amb un lloguer assequible. En nom de l’executiva de Junts per Montcada va intervenir Montse Sánchez, qui va parlar de “la importància de conèixer el funcionament de l’AMB i els projectes i subvencions que destina als municipis”.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari