Sílvia Aldavert: ‘La reforma del PP és un clar exemple de violència masclista institucional’

Els grups de dones de Montcada i l’Ajuntament fan una crida per participar a la manifestació central que es fa aquest divendres a Barcelona

D'esquerra a dreta, Carolina Izquierdo i Sílvia Aldavert
Laura Grau

La coordinadora de l’Associació de Planificació familiar de Cata­lu­nya i Balears i membre de la campanya­ pel Dret a l’Avortament Lliure i Gratuït, Sílvia Aldavert, considera que la reforma de la Llei de l’avortament que proposa el govern del PP suposa “un clar exemple de violència masclista institucional, ja que deixa de considerar les dones com a subjectes de ple dret i les obliga a un veritable ‘via crucis’ burocràtic i legal si volen interrompre el seu embaràs”. Aldavert va resumir amb aquestes paraules  xerrada l’opinió que li mereix la llei, que ha aixecat fortes crítiques en el moviment feminista i en amplis sectors de la societat. La xerrada, a la qual va assistir una setantena de persones, la va organitzar ahir la tarda a la Casa de la Vila el Grup de Dones de Can Cuiàs, amb el suport de la resta de grups de dones i de la Regidoria de la Dona i Igualtat. Entre el públic hi havia l’alcaldessa María Elena Pérez, la regidora de la Dona, Judith Mojeda, i altres regidors i regidores de l’Ajuntament.

Carolina Izquierdo, del Grup de Dones de Can Cuiàs, també va mostrar la seva indignació pel que considera una “involució trenta anys enrera dels drets de les dones” i va fer una crida per participar a la manifestació central que tindrà lloc aquest divendres 14 de febrer davant de la Delegació del Govern a Barcelona (a la cantonada entre els carrers Roger de Llúria i Mallorca). Els participants montcadencs sortiran plegats a les 18h de l’estació de Montcada- Manresa.

 

Seccions:

Deixa un comentari