Adimir convoca un concurs per a estudiants de batxillerat per promoure l’educació en la diferència

El certamen premia els treballs de recerca sobre discapacitats i barreres arquitectòniques

L’entitat Adimir ha convocat un premi de recerca sobre el món de les persones amb discapacitats, amb l’objectiu de promoure l’educació en la diferència. El certamen està adreçat als estudiants de batxillerat dels centres de Montcada i Reixac que elaborin el seu treball de recerca. El termini per presentar els projectes a la seu d’Adimir, situada a la Casa de la Vila, s’obrirà a l’abril de l’any vinent, i els treballs poden ser individuals o col·lectius. El guardó està valorat en 1.000 euros per a l’adquisició de material informàtic.

Propostes. Adimir, que forma part de la Comissió de Necessitats Educatives Especials (CNEE), també va acordar a la darrera assemblea del col·lectiu altres punts. El primer consisteix a establir acords amb les universitats i centres educatius d’educació especial per aportar alumnes que, a canvi de pràctiques, obtinguin crèdits. La comissió ha enviat una carta a l’alcalde de Montcada, César Arrizabalaga (PSC), per proposar-li el projecte.
D’altra banda, l’associació continua amb la campanya per evitar el tancament del servei local de logopèdia. Aquesta iniciativa té diferents fases: la primera va ser la divulgació de la problemàtica als mitjans de comunicació i ara s’inicia la segona, que consisteix a enviar un escrit al coordinador dels dos ambulatoris de Montcada, Miquel Barbany; a la regidora de Salut i Serveis Socials, M. Carme González (CiU), i a la direcció del servei de logopèdia.
La campanya a les escoles es reobrirà al setembre perquè, en el moment de fer la seva divulgació ja havien acabat les classes a molts centres educatius. Finalment la CNEE va acordar formar part del Consell Escolar Municipal, amb l’objectiu d’implicar més als centres escolars de la localitat.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari