Administracions i entitats elaboren projectes per prevenir incendis

La Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal del Vallès Occidental, la Fundació “la Caixa” i les ADF desenvolupen noves actuacions per evitar focs aquest estiu

El Consell Comarcal del Vallès Occidental, la Diputació de Barcelona i la Federació d’Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) de la comarca van signar ahir un conveni de col·laboració per prevenir incendis forestals. La Diputació aportarà 48.000 i el Consell Comarcal altres 6.000 euros, per tal de realitzar diferents actuacions en matèria de prevenció de focs i defensa de la massa forestal. L’Agrupació d’ADF inclou 22 municipis, entre ells Montcada i Reixac.

D’altra banda, l’Àrea d’Espais Naturals de la Diputació de Barcelona i la Fundació “la Caixa” van presentar ahir 49 projectes mediambientals elaborats pels dos organismes, que es desenvoluparan al llarg del 2007 i alguns d’ells fan referència a la prevenció d’incendis al Parc de la Serralada de Marina.

Els projectes que es desenvoluparan tenen un doble objectiu: per una banda, millorar l’entorn natural i per l’altra, integrar a les persones en situació de risc d’exclusió social. Un total de 81 persones han estat reinserides durant l’any 2006 i la previsió és que en siguin 150 al llarg del 2007.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari