Albert Oltra, escollit per a un projecte de joves xefs

El cuiner local participarà a la iniciativa ‘Happy Joselito’

Albert Oltra, de Can Piqué, és un dels cuiners seleccionats per a la campanya Happy Joselito
Premsa Joselito

El xef Albert Oltra, del restaurant Can Piqué, a Vallençana, ha estat seleccionat amb una desena de cuiners d’arreu de l’Estat espanyol per participar en una iniciativa de l’empresa Joselito que pretén posar en valor les noves generacions de cuiners a través de la difusió dels productes del porc ibèric. La primera acció de la campanya anomenada ‘Happy Joselito’ es desenvoluparà entre els mesos d’abril i desembre d’aquest any.
Els xefs escollits elaboraran un menú a base de productes de la marca d’embotits posant el seu toc personal, a més de les especialitats de la seva carta. Així mateix, hi ha previst organitzar diverses cites gastronòmiques en els restaurants dels cuiners seleccionats i, amb les receptes recopilades, elaborar un llibre que es publicarà al 2015. “Estic content perquè és una iniciativa que pot donar molta projecció als joves cuiners”, explica Oltra, qui assegura que encara ha de pensar els nous plats que dissenyarà. El xef montcadenc ja ha participat en diverses demostracions amb productes Joselito. L’última va ser a la Fira Alimentària, que va tenir lloc del 31 de març al 3 d’abril a Barcelona, on es va presentar oficialment la campanya.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari