Allau de sol·licituds en el primer dia d’inscripció als viatges de la gent gran

Les sortides les organitza l’Ajuntament, que financia el 25% del preu de les vacances

Un centenar de persones grans de Montcada i Reixac feia cua abans de les 8h d’aquest matí a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament per inscriure’s per poder optar al miler de viatges per a la gent gran que organitza el Consistori durant els mesos de juny, setembre i octubre. El termini comença avui però no acaba fins al 23 de maig. Tot i això, molts interessats no han volgut esperar ni un sol dia a presentar el formulari en el qual han d’apuntar les seves tres destinacions preferides.

De cada un dels nou viatges que ofereix el Consistori hi ha 100 places i en les destinacions que hagi més demanda que oferta, s’hauran de sortejar les places que se sortejaran entre els interessats. De moment, els viatges més populars són Galícia i Navarra. A més, d’aquí a 15 dies, l’Àrea Social organitzarà una reunió informativa amb els interessats. Tot i això, tècnics d’aquest departament ja han donat dades sobre els viatges als aspirants (foto).

Els viatges de 7 dies són a la Costa del Sol, Galícia, Cantàbria, Lleó i Almeria, mentre que les sortides de 6 dies són per anar a Navarra, Benicàssim, Conca i la Serralada de Cazorla. El preu real del viatge és de 325 euros i l’Ajuntament subvenciona el 25% del total, per tant, les vacances valen 243 euros per persona. Tots els viatges són en règim de pensió completa, en hotel de tres i quatre estrelles. El president de l’Àrea Social, Carles Guijarro (PSC), ha valorat molt positivament la quantitat de persones que ja han mostrat la seva voluntat d’anar de viatge. “Aquest matí, hem gaudit molt amb les cares d’il·lusió que tenien els interessats en les sortides”, ha dit l’edil.

La possibilitat de viatjar amb tot l’itinerari organitzat i un preu econòmic són dels principals atractius d’aquests viatges, segons han explicat els aspirants. Les persones que poden optar als viatges de la gent gran han de ser més grans de 65 anys i estar jubilades. També hi poden participar pensionistes per invalidesa i viduïtat o prejubilats i sempre i quan tinguin 60 anys. Els interessats han d’estar empadronats a Montcada i Reixac i podran anar amb la parella, encara que no tingui 65 anys. Les inscripcions es poden fer fins al dia 23 de maig a l’OAC, que obre de 8 a 19h.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari