Andròmines lliura a Cáritas els aliments recollits durant la campanya

L’acte s’ha fet aquest matí a la plaça de l’Església

L'alcaldessa, el president d'Andròmines i el representant de Cáritas durant el moment del lliurament dels aliments
Sílvia Alquézar

 

L’associació Andrònimes ha lliurat aquest dissabte al matí als responsables de Cáritas de Montcada tot el que s’ha recollit durant la campanya que ha dut a terme aquest mes, en el marc de la Marató de la pobresa que organitza TV3 el proper 27 de maig. L’entitat ha recollit fins ara 800 euros i nombrosos aliments de primera necessitat, tot i que no ha pogut comptabilitzar els quilos. La donació s’ha fet a la plaça de l’Església com a cloenda de la festa que ha organitzat durant el matí, durant la qual també s’han recollit aliments i diners.

 

L’entitat ha desenvolupat la campanya amb el suport de l’Ajuntament i de diverses associacions de la ciutat. “És molt important la tasca d’Andròmines a Montcada, sobretot en aquests temps tan difícils”, ha dit l’alcaldessa, María Elena Pérez (PSC), durant l’acte de lliurament del material recollit, qui també ha lloat “la solidaritat de la ciutat”. En aquest sentit, el president d’Andròmines, Sebastià Herèdia, ha remarcat que és tan important “el que es recull com la conscienciació de la població del fet que hem de ser solidaris entre nosaltres”. Per la seva banda, el representant de Cáritas, José Antonio Martín, ha agraït la donació d’aliments i ha recordat que “cada setmana hi ha 140 famílies que necessiten el nostre ajut per poder menjar”.

 

L’Ajuntament instal.larà una carpa per continuar recollint donacions els dies 26 i 27 de maig a la plaça de l’Església coincidint amb la celebració de la Festa Major de Montcada. D’altra banda, un euro de les samarretes de Festa Major i de les entrades per als espectacles no gratuïts es destinaran a la Marató.

Seccions:

Deixa un comentari