Arrenca el període de preinscripcions

Per a les etapes d’Infantil, Primària i ESO, es faran fins al 22 de maig

Alumnes de P3 de l'escola Font Freda en el primer dia d'aquest curs escolar
Arxiu/ Rafa Jiménez

La preinscripció escolar per a les etapes d’Infantil, Primària i ESO es farà a partir d'aquest dimecres i fins al 22 de maig i el període de  matriculació tindrà lloc del 13 al 17 de juliol. Les sol·licituds s’hauran de presentar preferentment de manera telemàtica, com a prevenció per la Covid-19, i només es podran fer de forma presencial amb cita prèvia dimarts i divendres de la setmana vinent. Els tràmits en línia es podran realitzar a través del portal preinscripcio.gencat.cat. El formulari telemàtic i la documentació necessària s’hauran d’enviar escanejats o fotografiats mitjançant un correu a la bústia electrònica oficial del centre demanat en primera opció. El centre haurà de contestar aquest correu justificant la recepció de la sol·licitud.

Les famílies hauran de demanar la cita prèvia al centre que hagin escollit en primera opció, ja sigui trucant per telèfon o a través dels webs de cada centre. Les llistes amb l’alumnat preinscrit es publicaran de manera anònima a la pàgina web de cada escola i el sol·licitant podrà consultar les dades personals des de la web Estudiar a Catalunya. Pel que fa a la matriculació, també caldrà demanar cita prèvia per fer el tràmit presencialment. En el cas d’optar per la via telemàtica, es podrà fer la confirmació de la matrícula i l’enviament de la documentació necessària a través d’un correu electrònic a la bústia oficial de cada centre.

 

Batxillerat i cicles

La preinscripció per als ensenyaments postobligatoris serà del 27 de maig al 3 de juny en el cas de batxillerat; del 2 al 8 de juny, els cicles de grau mitjà i del 10 al 17 de juny, en el cas dels cicles de grau superior. En cas que sigui necessari modificar el calendari per causa de força major, les noves dates es faran públiques al web Estudiar a Catalunya. 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari