Arriben les targetes moneder per als infants beneficiaris de beques menjador

L’Ajuntament les repartirà divendres a domicili mentre el PP critica la Generalitat pel retard amb què han arribat

Aquest divendres es farà el repartiment de les targetes moneder per comprar aliments destinades a les 575 famílies del municipi amb infants beneficiaris de beques menjador. El Consell Comarcal, a instàncies de la Generalitat, ha enviat ja els dispositius al consistori. Una quarantena de persones voluntàries, degudament identificades i amb les mesures de seguretat pertinents, s’encarregarà de portar les targetes a domicili.

Els dispositius estan dotats inicialment amb 40 euros –4 euros per infant i per dia de confinament–, però com l’estat d’alarma s’ha ampliat i les escoles continuaran tancades, l'import de les targetes s'ampliarà. Per tant, es demana a les famílies que no perdin i tinguin cura de les mateixes. Per a qualsevol dubte, es pot trucar a Serveis Socials i Polítiques d’Inclusió de l’Ajuntament de Montcada i Reixac, al telèfon 660 595 981.

 

Queixa del PP

Justament aquest matí, el PP de Montcada feia un comunicat criticant el retard en la distribució de les targetes que atribueix a una "nefasta gestió del govern de la Generalitat" de la crisi per la pandèmia del coronavirus. En el mateix escrit, el partit agraeix al personal sanitari i a les forces de seguretat de l'Estat la seva actuació.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari