Begudes i plats a preus populars al carrer Guadiana

La Jornada Gastronòmica es farà aquest cap de setmana, amb la participació de vuit establiments locals

Imatge de la Fira corresponent a l'edició del 2017
Rafa Jiménez
Eugenia Martínez, del bar Manhattan, amb alguns dels plats que el seu local oferirà durant la jornada

Aquest cap de setmana el carrer Guadiana tornarà a ser l’escenari, per sisè any consecutiu, d’una nova edició de la jornada gastronòmica que organitza l’Associació Gastronòmica Reixac. Dissabte i diumenge, de 12 a 15h, s’oferiran tapes i begudes a partir d’1 euro. Dissabte, de 20 a 23h, es farà la Nit Gastronòmica que permetrà degustar plats més elaborats com porc poulet amb cuscús, arròs negre, filet ibètic, cargols o hamburguesa amb foie al preu màxim de 4 euros. El Forn Oliveras oferirà el servei de pa i s’afegeix a la llista de restaurants i establiments locals participants que formen Alimentació Susana, La Poma, Déja Vu, La Descarada, Àpat, Manhattan i Cafè Colon. Hi haurà un servei de bar amb mojitos i un altre de cerveses artesanals. La novetat d’aquesta sisena edició és que es faran tres tastets de vins a càrrec de Catavins al preu de 10 euros –caldrà una inscripció prèvia que es podrà fer a la mateixa fira. També hi haurà tapes i plats sense gluten i per a vegans i vegetarians.

Deixa un comentari