Bona participació a les festes de Can Cuiàs

Força públic a la majoria d’activitats, especialment les de la nit de dissabte

El circuit de cotxes va tenir força èxit
Sílvia Alquézar

La Comissió de Festes de l’AV de Can Cuiàs va tancar ahir a la nit la seva Festa Major amb bones sensacions després de tres dies de molta feina, compensada amb escreix per la bona resposta del veïnat, especialment a la franja horària de la nit, amb música en directe i sessions de dj. “En general, les valoracions que ens han arribat sobre el programa són bones”, ha dit M. Ángeles Herrera, de la Comissió de Festes, qui també ha destacat l’actuació dels Castellers de Montcada i els de Santa Coloma i del grup Mayna, que va fer una mostra de ball a la pista coberta, plena a vessar de públic.

En general, les valoracions que ens han fet arribar els veïns sobre el programa són bones

M. Ángeles Herrera

Herrera ha lamentat l’incivisme d’algunes persones, fet que va obligar els organitzadors a assumir part de les tasques de neteja de la pista coberta perquè la dotació de personal assignada per l’Ajuntament va ser insuficient. “Sempre demanem que hi hagi una neteja extra per als dies de la festa, però no sempre arriba”, ha dit aquesta veïna.

En un tweet, l’alcalde de Montcada, Bartolo Egea, va lamentar els fets, va elogiar l’esforç dels veïns i va dir que la regidora de Serveis Municipals, Dámaris Sánchez, ja s’ha posat en contacte amb l’empresa de neteja per manifestar el seu malestar.

L’AV ha fet un comunicat valorant la festa i els problemes de la neteja.

Deixa un comentari