Campanya per reflexionar sobre el model d’assistència en l’envelliment

L’Ajuntament farà una enquesta ciutadana als mercats setmanals dels dies 1 i 2 de juny, que també es podrà respondre per via telemàtica

L'enquesta s'emmarca dins el programa Montcada Ciutat Amiga de la Gent Gran
Arxiu/ Montcada Comunicació

L’Ajuntament de Montcada i Reixac posa en marxa una campanya sobre el model d’assistència durant el procés d’envelliment, que arrencarà amb una enquesta. Aquesta acció s’emmarca en el projecte Montcada Ciutat Amiga de les Persones Grans. Als mercats setmanals de Can Sant Joan de l’1 de juny i del Pla d’en Coll del dia 2 es farà una enquesta a peu de carrer, amb preguntes que reflexionen sobre l’envelliment i que volen copsar la percepció dels veïns i veïnes sobre les residències. L’enquesta és oberta a la tota la ciutadania, ja que es pregunta com li agradaria viure el seu propi envelliment i el de la seva família o bé, com voldria que fos l’assistència en un futur.

El qüestionari també es podrà contestar en línea, per mitjà del web municipal www.montcada.cat.  L’enquesta, que estarà activa durant tot el mes de juny, és anònima i només se sol·liciten dades a les persones que vulguin rebre informació per participar en reunions de debat sobre com els agradaria que fos una residència. Paral·lelament a la recollida de dades ciutadanes, es durà a terme una consulta en línia als agents, entitats i persones expertes vinculades al sector d’atenció a les persones grans del municipi, per tal de recollir la seva visió sobre les necessitats de Montcada i Reixac en aquest àmbit.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari