Can Tauler acull un nou espai per jugar en català promogut per Krom i el Servei Local de Català

La iniciativa s’estrena aquest dijous amb motiu del Dia Internacional del Joc

L'entitat Krom es reuneix cada dijous a la tarda a Can Tauler per jugar
Sílvia Alquézar

L’Espai Jove Can Tauler estrena un nou espai de joc en català. Es tracta d’una proposta promoguda per l’entitat Krom, que recentment s’ha adherit al programa Totjoc, del Servei Local de Català, per promoure el joc i la joguina en català.

Krom es reuneix cada dijous a la tarda a l’equipament juvenil municipal i a partir de la col·laboració amb el Servei Local de Català, dedicarà la sessió del darrer dijous de cada mes a jugar en català, per afavorir l’ús de la llengua entre el jovent, en un ambient lúdic i distès.

La proposta es posarà en marxa aquest dijous, de 17 a 20h, amb motiu del Dia Internacional del Joc, que oficialment és el dia 28. Les següents sessions abans de les vacances d’estiu seran el 29 de juny i el 27 de juliol.

Les trobades són obertes a tothom i s’hi ha convidat a l’alumnat dels cursos de català, per tal que coneguin aquest espai de conversa i així poder posar a prova el que ha après a l’aula. També es convida a les entitats del municipi a participar-hi. Alguns dels jocs en català que hi haurà disponibles durant les sessions són de l’empresa montcadenca GDM Games, també adherida al programa Totjoc.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari