Can Tauler celebra el cinquè aniversari amb un ample programa d’actes

El camp de futbol de la Font Freda reobre portes per acollir dissabte un macroconcert

L’Espai Jove Can Tauler (Balmes, 16) organitza entre avui i demà un ventall d’activitats per celebrar el seu cinquè aniversari. Aquesta tarda, de 17.30 a 19h, el grup Sinforosa oferirà una cercavila que recorrerà el carrer Major fins a la plaça de l’Església i fins a les 21h, els joves podran gaudir d’un seguit d’atraccions: un jumping i un burro català mecànic instal·lats a la plaça de la l’Església i el giratori Orbotron, ubicat a Can Tauler, on també es farà un taller de tatuatges i de maquillatge. La darrera proposta de la jornada serà una discoteca mòbil instal·lada a l’equipament, de 21 a 23h.

Demà finalitzarà la festa d’aniversari amb la celebració del Rock Festival, que compta amb el suport de la Coordinadora de grups de rock. A partir de les 20h, el camp de futbol de la Font Freda torna a obrir les portes, tot i que no per acollir un esdeveniment esportiu sinó l’actuació dels grups Strawberry Hardcore, Leihotikan, El Rey de Espaldas, 11 Varas, La Purria i El Nervio. Tots els actes són gratuïts.

La regidora d’Infància i Joventut, Eva Gonzalo (PSC), ha explicat que l’equipament és un referent per als joves del municipi. “Can Tauler ha aconseguit convertir-se en un punt de trobada social juvenil, amb una oferta cultural i d’oci adaptada a les necessitats dels usuaris”, ha dit l’edil. L’equipament municipal es va inaugurar el 19 d’octubre de 2002, amb l’objectiu de canalitzar les demandes educatives, socials i d’oci del jovent local.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari