Can Tauler dóna suport els joves a l’hora de decidir el seu futur

L’equipament acollirà la Mostra d’Ensenyament fins al 25 d’abril

Participants a un taller de la Mostra d'Ensenyament del 2011
Arxiu/Laura Grau
La xerrada per ajudar els joves a escollir itinerari formatiu es farà a la Casa de la Vila

Personal tècnic oferirà assessorament i orientació personalitzada als joves que de l’11 al 25 d’abril s’acostin a l’Espai Jove Can Tauler (Balmes, 16), amb motiu de la XII Mostra d’Ensenyament, que organitza la Regidoria d’Infància i Joventut i que enguany rep el lema ‘Informa’t i escull, fes-ho per tu!!’ En horari de matí, l’activitat se centrarà en els alumnes de secundària, amb visites i sessions informatives programades per als instituts, tallers i tastets d’oficis. A la tarda funcionarà el servei d’assessoria de l’estudiant i el servei d’autoconsulta, de dilluns a divendres, de 17.30 a 20.30h. La inauguració oficial tindrà lloc el dia 13, a les 18h, amb un concert dels grups locals ‘Untrained’ i ‘Sclam’.

L’últim dia del saló, la Casa de la Vila acollirà la cloenda amb una xerrada per a les famílies amb el nom ‘Aconsellem els postres fills sobre els possibles itineraris. Què podem fer després de l’ESO i del batxillerat’, a les 18.30h. “L’experiència ens ha demostrat que la Mostra és un espai de referència de gran utilitat per a molts joves que no saben què fer davant les opcions de formació de què disposen una vegada acaba l’ESO”, ha explicat la regidora d’Infància i Joventut, Ana Rivas (PSC).

La Mostra oferirà als estudiants recursos d’orientació acadèmica d’educació postobligatòria, com els programes de qualificació professional inicial, els batxillerats, els cicles formatius de grau mig i superior, els ensenyaments artístics i d’esports, d’idiomes així com estudis no reglats, les proves d’accés a la universitat per a més grans de 25 anys i el programa docent de l’Escola d’Adults. Can Tauler també acollirà l’exposició ‘I després de l’ESO, què?’ durant els dies que duri el saló. Per a més informació es pot enviar un correu electrònic a l’adreça [email protected] o consultar el web www.mirjove.cat.

Seccions:

Deixa un comentari