Can Tauler s’omple de ritme amb motiu del seu 20è aniversari i estrena un mural commemoratiu

L’equipament posa en valor el seu paper com a espai d’assaig i debut de grups de música com La Pegatina

Xavier Valiente, ultimant les darreres pinzellades del mural commemoratiu del 20è aniversari de Can Tauler (Fotos: Laia Jubany)
La banda Slow Gravity, de Montcada, actuant a la festa del 20è aniversari de Can Tauler
Una acròbata, estrenant el nou trapezi de Can Tauler
La Pegatina va recordar els seus orígens a Can Tauler
Los niños de Fayum, en plena actuació

“Que després de 20 anys Can Tauler segueixi sent un punt de trobada per als joves i que hi hagi aquesta afició per la música ens omple d’orgull”, va dir Rubén Sierra, un dels fundadors de La Pegatina Sound System –embrió de la banda actual–, que va començar els seus assajos en aquest equipament i que hi va retornar divendres passat amb motiu de la festa del vintè aniversari.

A més de La Pegatina, el públic va poder gaudir de l’actuació de la cantautora Sabina i els grups locals Slow Gravity, Los Niños de Fayum i Lesko i Kros, a més dels vallesans Amnesia i Montesco, i el punxadiscos DJ Casqui. “Ens fa molta il·lusió col·laborar amb Can Tauler perquè sempre ens han tingut en compte per tot”, va dir el raper Carlos Luque, de Los Niños de Fayum. 

I és que l’Espai Jove ha vist néixer nombrosos grups montcadencs, i tots ells van coincidir en l’alegria que suposa tocar a casa. “Ens ha fet molta il·lusió tornar a Can Tauler perquè és on vam començar a assajar”, va dir Carla Pacheco, cantant de la banda montcadenca Slow Gravity, davant del públic. El regidor d’Infància i Joventut, Gerard Garrido (ERC), va agrair als treballadors del departament la seva tasca “per convertir Can Tauler en un espai referent per als joves de Montcada”. En aquest sentit, la informadora juvenil Leticia Almanza va destacar “la participació del jovent en l’elaboració del programa de concerts del vintè aniversari”.

La festa també va comptar amb la participació del club de jocs de rol de Montcada Kromm, entitat que s’allotja a Can Tauler, i una exhibició de la nova àrea de trapezi, que permetrà oferir aquesta disciplina acrobàtica en el programa de cursos i tallers. Amb motiu de l’efemèride, l’artista urbà Xavier Valiente va pintar una gran mural a la rotonda de Carretera Vella.

Deixa un comentari