Carlos Díaz, Susana Álvarez, Andrea Coca i Fran Delgado, guanyadors del concurs de microrelats

El veredicte es va fer públic aquest dimarts a l’Auditori Municipal

Les autoritats municipals amb els quatre guanyadors de la quarta edició del concurs de microrelats Dones veu a les dones?
Premsa Ajuntament

Carlos Díaz, amb el text ‘Infància robada’; Susana Álvarez, amb el relat ‘Once upon a time’; Andrea Coca, amb l’escrit ‘Empezar’; i Fran Delgado, amb el treball ‘Pregunteu-me a mi’, són els guanyadors de la quarta edició del concurs de microrelats ‘Dones veu a les dones?’, convocat per l’Ajuntament per visibilitzar la situació, les lluites i els drets de les dones. Enguany, s’hi han presentat un total de 37 treballs. El veredicte es va fer públic aquest dimarts a la tarda a l’Auditori Municipal amb un acte que va comptar amb l’actuació de la companyia de teatre ‘Les fugitives’.

 

El jurat l'han integrat representants d'entitats de dones de Montcada i Reixac i personal municipal. Els criteris que han tingut en compte a l'hora d'atorgar els premis, valorats en 200 euros, han estat que els relats s'ajustin a les característiques formals dels microrelats, l'originalitat, la fidelitat a la temàtica proposada, la capacitat d'impacte i la seva adequació a un públic jove. El certamen s'inclou dins les propostes per celebrar al municipi el Dia Internacional de la Dona Treballadora, que es commemora el 8 de març.

Seccions:

Deixa un comentari