Casals d’estiu molt variats per passar les vacances més divertides

Diverses escoles de ball, teatre, dansa, pintura i anglès ofereixen propostes relacionades amb les seves disciplines

El Casal de La Taca Escola d'Art va fer una sortida al Museu de Ciències Naturals de Barcelona perquè a classe havien treballat els animals
La Taca Escola d’Art
Unes nenes del casal de l'Escola Eva Nieto fent un joc amb globus d'aigua
El Casal d'Estiu de les acadèmies April i Jym's fan servir l'anglès com a llengua vehicular de les seves activitats, que són molt variades
Els infants del Casal d'estiu de l'Escola Grisdance van fer una sortida amb patins en línia fins a la platja de la Mar Bella, a Barcelona

Els infants i joves de Montcada disposen d’ una àmplia oferta d’activitats, que complementa la que ofereix l’Ajuntament, per passar l’estiu més divertit. La canalla pot escollir entre propostes molt variades organitzades per diverses escoles de ball, teatre, dansa, anglès i pintura de la ciutat, que fan casals d’estiu relacionats amb les seves disciplines.

 

Enguany, s’ha estrenat en aquest terreny l’escola de ball i teatre Grisdance, que ha dissenyat una iniciativa on les protagonistes són les arts escèniques. Els petits munten escenes teatrals, treballen la improvisació, graven viodeclips, s’endinsen en el món de la màgia i aprenen a ballar hip-hop i zumba, a més de fer excursions i fer classes i rutes de patinatge amb el suport del Club Ròl·ler Can Cuiàs.

 

Per als qui els agraden més les arts plàstiques, l’Escola d’Art La Taca ofereix un casal on l’objectiu és descobrir el món de l’art i les seves capacitats artístiques. Sota un mateix eix temàtic que varia cada setmana, els participants treballen els processos creatius i diferents tècniques i estils. Els dimecres fan una sortida per visitar algun museu que prèviament han treballat a l’aula.

 

D’altres, en canvi, prefereixen millorar el seu nivell d’anglès i participar en la proposta que fan l’acadèmia d’idiomes April i l’escola de ball Jym’s. El programa d’activitats, que es fan majoritàriament en aquest idioma, inclou diferents modalitats de ball, tallers de cuina, manualitats, teatre, sortides i, fins i tot, una acampada nocturna.

 

Un altre dels casals d’estiu és el que organitza l’Escola de Dansa Eva Nieto, que té per objectiu fomentar la dansa i les arts escèniques. Els participants fan les disciplines que s’imparteixen durant tot l’any –clàssica, jazz, hip-hop–, a més d’altres activitats com teatre musical, videoclips, ritmes llatins coreogràfics, balls de saló, zumba, maquillatge i sortides. Gràcies a una col·laboració amb l’acadèmia Kids & us, algunes de classes s’imparteixen en anglès.

 

Malgrat la varietat de casals d’estiu, l’objectiu de totes les propostes és que els petits i joves s’ho passin bé i aprenguin valors com el respecte, l’harmonia, la solidaritat i el treball en grup. Els responsables de les escoles coincideixen a destacar que el més gratificant és veure marxar la canalla amb un somriure a la cara desitjant tornar al dia següent.

Seccions:

Deixa un comentari