Centenars d’infants participen a la quarta edició de la Festa del Medi Ambient

La celebració va incloure el concurs de roba reciclada “A tot drap” i una desfilada de vestits de paper

Durant més de tres hores, la Plaça Joanot Martorell es va vestir ahir de festa i colors sostenibles. La quarta edició de la Festa del Medi Ambient, preàmbul de la Festa Major, va aplegar ahir centenars d’infants que van gaudir de tallers i jocs basats en el reciclatge i la reutilització, com fer bosses amb tetra-bricks, penjolls i anells amb materials alternatius, pintura i papiroflèxia (a la imatge), entre d’altres. La celebració també va comptar amb l’actuació del grup Desastrosus Circus i inflables.

La Festa del Medi Ambient, organitzada per l’Ajuntament, va comptar amb una nova edició del concurs de roba reciclada A tot drap, en el que van participar cinc concursants. Els dissenys estaven fets amb roba pintada, fundes de matalassos, botons, draps de cuina, banderoles publicitàries i fins i tot restes orgàniques, entre d’altres. La peça de roba guanyadora va ser la de Manolita Guardiola, anomenada “Vestit de tarda”, un conjunt de faldilla i americana fet amb fundes de matalàs.

La guanyadora es va emportar un cap de setmana a un balneari de la Garriga per a dues persones. Els altres concursants van obtenir 100 euros per material de llibreria i papereria. El regidor de Medi Ambient en funcions, Sergio Hermoso (PSC), ha valorat positivament el desenvolupament de la festa, sobretot per la participació d’infants. La festa del Medi Ambient va acabar amb una desfilada de vestits de paper.

D’altra banda, l’Ajuntament de Montcada i Reixac ha decidit compensar els 120,59 quilos de CO2 que ha calculat que s’han generat en l’organització de la Festa del Medi Ambient participant en el projecte que l’entitat Zero CO2 està desenvolupant en la regió de Los Santos (Costa Rica), que consisteix a plantar arbres.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari