Cinc entitats desmenteixen el portaveu de la PAH que es disculpa públicament per les declaracions fetes ahir

La Favmir, Entre Vies, l’ANC, la Taula per la Salut i l’AV Can Cuiàs neguen que al desnonament del 10 d’abril hi hagués cap acció violenta

Un dels moments de la concentració per impedir el desnonament de la Fatima, el passat 10 d'abril
Arxiu/Laura Grau

Les declaracions fetes ahir pel portaveu de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Montcada (PAH), Juan M. Moya, en què afirmava que va haver d’acompanyar la regidoria d’Habitatge i l’advocada municipal fins al seu vehicle “davant dels insults i amenaces rebuts” durant la concentració que es va fer el passat 10 d’abril a Can Sant Joan amb motiu del desnonament d’una veïna han estat desmentides per representants de cinc entitats –la Favmir, Entre Vies, l’ANC, la Taula per la Salut i l’AV Can Cuiàs, presents en l’acció.

En un comunicat conjunt, afirmen que això és “absolutament fals” i qualifiquen de “desafortunat” per part dels polítics i de la PAH “acusar de violència a qui, precisament, estava allà per evitar una de les situacions més violentes que es poden donar, fer fora una veïna de casa seva“.

Justament aquest matí el portaveu de la Plataforma s’ha desdit de part de les declaracions fetes ahir. “Vull demanar disculpes perquè vaig parlar d’amenaces i insults a la regidora quan jo no les vaig escoltar; sí que és cert que la vaig acompanyar al cotxe perquè la vaig veure afectada després d’haver-me manifestat que havia estat increpada”, ha dit Moya qui lamenta el malestar provocat per les seves manifestacions.

Deixa un comentari