Comença la primera Setmana Gastronòmica que es fa a Montcada i Reixac

El programa clourà diumenge amb la IV Mostra de cuina al carrer Major

La Regidoria de Comerç i Turisme i professionals de la restauració de Montcada i Reixac organitzen des d’avui i fins diumenge la primera Setmana Gastronòmica, adreçada a promocionar la cuina que es fa a Montcada i obrir boca de cara a la mostra del carrer Major. La gastronomia, segons els responsables del departament, és un àmbit molt actual i al municipi hi ha una gran varietat d’establiments que fan cuina molt variada, d’autor, tradicional, de tapes i altres estils. Les activitats d’aquesta setmana consisteixen en demostracions i també en com redactar la carta dels restaurants en llengua catalana.
A partir d’aquesta tarda i fins divendres, diferents cuiners que treballen a Montcada faran una demostració a l’Abi d’algun dels seus plats més suculents, de set a vuit del vespre. A més, hi participarà un professional especialitzat en postres. Amb el suport del Servei Local de Català, demà i dimecres, a les cinc de la tarda i les onze del matí respectivament, tindrà lloc l’activitat Plats a la carta, adreçada als professionals, perquè puguin elaborar la carta del seu establiment en català. Les sessions seran a la sala institucional de la Casa de la Vila.
La Setmana Gastronòmica finalitzarà diumenge, amb el quart Tast, que se celebrarà al carrer Major, de dotze del migdia a quatre de la tarda. Està previst que una quinzena de professionals mostrin les seves especialitats. Una de les novetats és la presència d’un expositor de cerveses d’importació i la incorporació d’un estand de venda de begudes. Les persones que vulguin provar els plats hauran de comprar un tiquet, al preu de 3 euros per degustació. A la plaça de l’Església s’instal·laran carpes amb taules per poder menjar-se els plats. El regidor de Comerç i Turisme, Joan Carles Paredes, ha indicat que tot el ventall d’activitats té com a objectiu donar a conèixer la gastronomia local.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari