Comerç impulsa la campanya de Nadal i augmenta la dotació econòmica del Concurs d’Aparadors

L’Ajuntament també amplia els diners per a la il·luminació nadalenca i la Fira de Santa Llúcia

La Regidoria de Comerç i Turisme vol potenciar la campanya de Nadal d’aquest any i en aquest sentit, ha triplicat la dotació dels premis locals del concurs d’aparadors, invertirà 12.000 euros en la fira de Santa Llúcia i ha augmentat els recursos en la il·luminació nadalenca. Així ho va explicar ahir el regidor de Comerç i Turisme, Joan Carles Paredes (CiU), en l’acte de presentació de l’edicio 38 del Concurs d’Aparadors de Nadal que organitza la Cambra de Comerç i Indústria de Sabadell, celebrat a la Casa de les Aigües. L’acte va comptar amb la presència del responsable de la comissió de comerç i turisme de l’organisme, Carles Marlés, el president de l’Àrea Econòmica de l’Ajuntament, Joan Maresma (CiU) i una cinquantena de professionals del comerç de tots els barris.

L’edició d’enguany del Concurs d’Aparadors de Nadal ja està en marxa i els comerciants interessats poden presentar la seva sol·licitud al Servei de Promoció Econòmica, la Casa de la Vila o a la seu de les associacions de comerciants de tot del municipi. El certamen té dos tipus de premis. Els generals els atorga directament la Cambra i el primer premi està valorat en 1.000 euros. Els guardons locals els lliura cada ajuntament. En aquest sentit, l’Ajuntament de Montcada ha augmentat la dotació dels guardons. El primer premi és de 600 euros; el segon, de 450 i el tercer, de 300 euros. El regidor Joan Carles Paredes ha subratllat que, després de Sabadell, Montcada és el municipi amb millors premis del certamen de tota la comarca. Aquesta inversió, segons el regidor, mostra la importància que té per a l’Ajuntament que els comerços apostin per la campanya de Nadal.

Carles Marlès va destacar ahir la implicació de l’Ajuntament en la campanya i la importància que administració i professionals treballin plegats per millorar el comerç al detall. Per la seva banda, Maresma va subratllar l’aposta ferma que el Consistori fa en aquesta edició del Concurs d’Aparadors de Nadal per impulsar el comerç. Els aparadors dels establiments que participin al certamen hauran d’estar guarnits a partir de l’1de desembre, dia en què està previst que es posin en marxa les llums de Nadal. La condició és que els aparadors es decorin amb elements propis de cada establiment. D’altra banda, la Regidoria de Comerç i Turisme ha muntat una exposició de fotografies amb aparadors d’altres edicions del certamen, que serà itinerant i s’instal·larà a equipaments de tots els barris.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari