Creu Roja busca nous socis

L’Assemblea de la Creu Roja a Cerdanyola-Ripollet-Montcada ha iniciat una campanya de captació de socis durant el mes de març adreçada a tots els habitants de la localitat. Amb aquesta campanya es vol vincular una mica més la població amb les activitats de la Creu Roja i, alhora, aconseguir més recursos per millorar els serveis […]

L’Assemblea de la Creu Roja a Cerdanyola-Ripollet-Montcada ha iniciat una campanya de captació de socis durant el mes de març adreçada a tots els habitants de la localitat.
Amb aquesta campanya es vol vincular una mica més la població amb les activitats de la Creu Roja i, alhora, aconseguir més recursos per millorar els serveis que actualment ofereix la institució.
Un equip de la Creu Roja s’encarrega d’informar via telèfon a la ciutadania sobre les possibilitats de col·laborar amb la institució. En aquests moments l’Assemblea Comarcal compta amb 1.700 socis.
Fer-se soci de la Creu Roja és un acte d’adhesió als valors solidaris de la institució i obre les portes a la participació activa en el funcionament de l’organització.
Per a més informació, contacteu amb la Creu Roja a Cerdanyola-Ripollet-Montcada. Av/Creu Roja 25-29 (Cerdanyola) Tel.936916161 e-mail [email protected]

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari