Creu Roja ofereix quatre cursos sobre socorrisme de setembre a novembre

L’ONG celebra avui, 13 de setembre, el Dia Mundial dels Primers Auxilis

Amb motiu del Dia Mundial dels primers auxilis, que és avui, 13 de setembre, l’assemblea de Creu Roja de Cerdanyola, Ripollet i Montcada ha fet pública la programació de cursos en àmbit de salut del darrer trimestre de l’any. Aquestes sessions, que es fan a la seu de l’ONG local (Av. Creu Roja, 25, Cerdanyola), estan reconegudes per l’Institut d’Estudis de la Salut de la Generalitat i es poden convalidar per crèdits de lliure elecció de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Els cursos són d’assistència sanitària, tècnic en transport, socorrisme aquàtic i sobre l’ús del desfibril·lador extern automàtic i es faran des de setembre a novembre. Per a més informació, els interessats es poden posar en contacte amb Creu Roja, al telèfon 93 691 61 61, en horari de matí i tarda. Les persones que tinguin el Carnet Jove tindran un 5% de descompte.

El programa és el següent:
Curs d’Assistència Sanitària Immediata Nivell II (Primers Auxilis, 50 hores lectives teòriques i pràctiques). Tots els dissabtes des del 15 de setembre fins al 17 de novembre, de 9 a 14h. De dilluns a dijous des del 18 d’octubre fins al 28 de novembre, de 19 a 21h a la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona.
Requisits per la inscripció:majors de 18 anys, no es necessita cap formació prèvia. Preu: 221.49 euros, descompte del 5% amb Carnet Jove. Reconegut amb 3 crèdits de lliure elecció a la UAB.

Curs de Tècnic del Transport Sanitari (110 hores lectives teòriques i pràctiques). Dilluns, dimecres i divendres, des del 24 de setembre fins al 19 de novembre, de 19 a 22h. Requisits per la inscripció: majors de 18 anys i acreditar tenir fet i aprovat el curs d’Assistència Sanitària Immediata Nivells I o II. Preu: 483.91 euros, descompte del 5% amb Carnet Jove). Reconegut amb 7 crèdits de lliure a la UAB.

Curs de Socorrisme aquàtic (50 hores lectives): De dilluns a divendres des del 15 d’octubre fins al 8 de novembre de 19 a 22h. Requisits per la inscripció: majors de 18 anys i acreditar tenir fet i aprovat el curs d’Assistència Sanitària Immediata Nivells I o II. Preu: 322.61 euros, descompte del 5% amb Carnet Jove. Reconegut amb 3 crèdits de lliure a la UAB. (Sortida professional)

Curs per l’ús del Desfibril·lador Extern Automàtic per personal No Facultatiu (8 hores lectives teòriques i pràctiques): Dissabte 24 de novembre de 10 a 14h i de 16 a 20h. Requisits per la inscripció: majors de 18 anys i acreditar tenir fet i aprovat el curs d’Assistència Sanitària Immediata Nivells I o II. Preu: 107.54 euros, descompte del 5% amb Carnet Jove.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari