Cuina Vallès celebra a Montcada els seus cinc anys de vida

El projecte pretén donar sortida als productes típics de la comarca

Imatge promocional dels restauradors que formen part de Cuina Vallès
Rafa Blanco

‘Cuina Vallès’, un projecte de promoció de la gastronomia del Vallès Occidental promogut per 11 restaurants, celebra enguany els seus primers cinc anys de vida. L’últim establiment que s’ha afegit a aquesta proposta és Can Piqué, l’únic restaurant de Montcada i Reixac que forma part del col·lectiu i que acollirà el 24 d’octubre el sopar per celebrar l’aniversari (21h), en un acte al qual s’ha convidat als alcaldes i alcaldesses de les ciutats representades a Cuina Vallès –Montcada i Reixac, Sabadell, Matadepera, Terrassa, Castellar, Sant Quirze i Viladecavalls.

Hem d’unir esforços per promocionar els nostres productes i la xarxa d’establiments que hi ha a la comarca”, ha explicat el responsable de Can Piqué, Albert Oltra. Amb el lema ‘Ja fan 5 anys… que fem bullir l’olla’, el col·lectiu fa especial incidència en la promoció de les excel·lències de la comarca, com poden ser la mongeta del ganxet, el cigró menut, la botifarra terregada, els ous de Sant Llorenç i l’oli d’Ullastrell. Al llarg de l’any, ‘Cuina Vallès’ organitza activitats col·lectius, com una mongetada popular.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari