Cuina Vallès convida a conèixer la mongeta del ganxet

El col·lectiu fa un esmorzar gratuït el dia 9 a la plaça Lluís Companys

El col·lectiu Cuina Vallès organitza aquest dissabte, 9 de març, una mongetada popular a la plaça Lluís Companys (11h), un acte que rep el suport del Consorci de Turisme del Vallès Occidental i l’Ajuntament de Montcada i Reixac. L’àpat, obert a tothom i gratuït, pretén apropar a la ciutadania la cultura culinària i els productes de la terra com la mongeta del ganxet amb la recent certificació DOP (Denominació d’Origen Protegida) Els restauradors que integren Cuina Vallès prepararan més de 40 quilos de mongetes, acompanyades de botifarra i vi.

Cuina Vallès està format actualment per 14 restaurants de 10 municipis de la comarca, un dels quals és Can Piqué, a Montcada i Reixac. Durant els seus sis anys de vida, el col·lectiu ha treballat per divulgar i promocionar la gastronomia vallesana i per tornar als plats productes autòctons de la terra. Els cuiners també han treballat de la mà dels artesans agroalimentaris per recuperar productes i portar-los al plat.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari