Cuina Vallès regalarà un llibre de receptes als seus clients el dia de Sant Jordi

El restaurant Can Piqué, de Montcada i Reixac, forma part de la xarxa

El col·lectiu de restauradors 'Cuina Vallès'
Cuina Vallès

Les persones que el 23 d’abril, dia de Sant Jordi, vagin a dinar o sopar als restaurants del col·lectiu ‘Cuina Vallès’ obtindran com a obsequi el llibre ‘Cuina Vallès a taula’, editat pel grup de cuiners ara fa un any, amb la voluntat de combinar gastronomia i cultura per promocionar els productes autòctons i els plats típics del Vallès Occidental. A Montcada i Reixac, Can Piqué, a la Serralada de Marina, està adherit a la xarxa.

El receptari compta amb una trentena de receptes dels 11 restaurants del col·lectiu, elaborades amb productes de la comarca, amb plats des de la tradició centenària d’alguns establiments, fins a propostes més modernes. Llenties estofades a la vinagreta, canaló de presa ibèrica amb mongetes del ganxet, mató d’Ullastrell amb oli d’oliva i confitura de llimona o una brandada de bacallà de Ràfols amb patata d’Ullastrell són algunes de les receptes que figuren a la publicació.

Seccions:

Deixa un comentari