Dansa oriental, maquillatge i teatre són algunes de les activitats que es fan a Can Cuiàs

Les inscripcions als cursos es poden fer efectives ja al Centre Cívic del barri

El Centre Cívic Can Cuiàs organitza nous tallers per al darrer trimestre de l’any, programats per la Xarxa de Dinamització i entitats. Els cursos són de dansa oriental, maquillatge de terror per a infants, introducció a l’anglès, anglès interactiu entre pares i fills, teatre i de ràdio. Per obrir boca i captar possibles alumnes, el 4 d’octubre és farà una sessió de demostració de dansa oriental, de 10 a 11h. El curs es farà els dijous, també de 10 a 11h, i el preu mensual serà de 16 euros. Per als infants d’11 i 12 anys, la Regidoria d’Infància i Joventut ha dissenyat un taller –dimecres, de 18 a 20h- de maquillatge de terror, gratuït i amb places per 10 participants. Aquest mateix departament municipal organitza un taller de ràdio, els dilluns de 18.30 a 20.30h, al preu de 25 euros o bé de 20 si els participants pertanyen al Club Jove.

L’equipament també ofereix idiomes. Els dimarts, de 19 a 20h, tindrà lloc un curs d’anglès, a 5 euros per sessió. Aquest mateix dia però una hora abans, es faran classes d’anglès interactiu entre pares i fills, al preu de 2 euros per als pares i 5 per als infants. El grup de teatre Sayuc –del Grup de Dones de Can Cuiàs- ofereix un taller teatral els dillusn, de 19.30 a 21.30h, al preu de 10 euros mensuals.

D’altra banda, l’Agrupació Fotogràfica de Montcada i Reixac (Afotmir) ofereix dues sessions gratuïtes de fotografia i edició de vídeos. Seran els dies 19 d’octubre (19 a 21h) i 23 de novembre (19 a 21h). Els interessats a participar en algun curs o taller s’han de posar en contacte amb el Centre Cívic, al carrer Geranis s/n de Can Cuiàs.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari