Denúncia pública per un cas d’homofòbia al municipi

Un veí va ser van increpat i insultat la matinada de dilluns per un grup de joves quan caminava sol per carrer

A mitjans de juliol la Taula LGTBI del municipi va convocar una concentració per rebutjar les agressions a persones del col·lectiu
Laura Grau

Els atacs LGTBI-fòbics sobre els quals ara hi ha el focus mediàtic no són un fenomen esporàdic o puntual. Malauradament, són habituals i constants a qualsevol punt del territori. Així ho ha manifestat el montcadenc Pere Mercader, qui ha denunciat a través de les xarxes socials i de diferents mitjans de comunicació una agressió verbal que va sofrir dilluns al municipi. Els fets van passar al voltant de les tres de matinada al centre del nucli urbà, quan Mercader tornava al seu domicili després d'haver baixat del NitBus. En passar per davant d'un grup de joves, aquests el va començar a increpar verbalment, amb insults, amenaces i expressions com "et rebentarem" amb la intenció d'atemorir-lo. L'home ha reconegut que va passar por perquè anava sol, a diferència d'altres ocasions en què ha sofert agressions similars –més d'una desena al llarg de la seva vida, segons ha reconegut.

Mercader ha posat els fets en coneixement de l'Observatori contra l'Homofòbia. En conèixer la notícia, la regidora d’Igualtat, feminismes i LGTBI de Montcada i Reixac, Jessica Segovia (ECP), s'ha posat en contacte amb el jove per traslladar-li el seu suport. "Des de l'Ajuntament, volem expressar la nostra absoluta repulsa a aquestes accions i el compromís de seguir lluitant per un municipi lliure de LGTBIfòbia; és obvi que encara queda molta feina a fer", ha dit Segovia.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari