Do you speak english?

L’escola Reixac té aquest curs un professor natiu d’anglès

L’escola Reixac té aquest curs un professor nascut als Estats Units que només parla en anglès amb els alumnes. Es tracta d’Steve Hagenbuch, un jove de Nova York que s’ha acollit a una beca del departament d’Ensenyament de la Generalitat per ensenyar el seu idioma als infants. De fet, altres centres de la ciutat ja s’han acollit a aquest projecte que té per objectiu millorar el coneixement d’anglès dels estudiants d’Infantil i Primària en diferents àmbits. En el cas del Reixac, s’ha optat per incloure en el cicle superior –5è i 6è– part de les assignatures de ciències i plàstica en l’idioma estranger.

 

Malgrat que l’Steve només està a mitja jornada, l’escola ha intentat que tots els cursos tinguin el privilegi en algun moment del curs d’entrar en contacte amb una persona que té l’anglès com a llengua materna.”Estic impressionat amb els infants pel gran interès que mostren”, ha indicat el professor nordamericà, qui assegura que es troba molt bé al centre montcadenc.

 

 

Per la seva banda, el departament d’anglès del col·legi Reixac –format per Isabel Muñoz, Nancy Juailler i Mònica Rius– coincideix a destacar que “és molt beneficiós per a tots, alumnes i professors, poder conviure amb una persona de parla anglesa”, opina Muñoz, qui avança que per al curs vinent tornaran a sol·licitar el suport d’un jove com l’Steve, tot i que reconeix que és difícil repetir l’experiència actual perquè la política de la Generalitat és diversificar la iniciativa entre nous centres acollits al projecte.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari