Dos projectes adreçats a les dones reben subvenció municipal

La Regidoria Dona i Igualtat es compromet a potenciar les polítiques de suport a les dones

L’Ajuntament ha aprovat un conveni de col·laboració amb l’Associació La Comunitat amb les Dones i les Famílies, per destinar 5.000 euros al reforçament de la xarxa veïnal contra la violència de gènere i 6.000 al projecte de dinamització comunitària ‘La Ribera de les Dones’.

La xarxa veïnal contra la violència de gènere es va crear fa més d’un any amb l’objectiu que les dones víctimes de violència no es trobin en una situació d’aïllament social i de manca de relacions social. Les funcions d’aquesta xarxa són les d’escoltar, acompanyar i orientar aquelles persones que es trobin en situació de violència de gènere. Pel que fa al programa d’actuació específic dirigit al col·lectiu femení de La Ribera està emmarcat en el Pla Integral del barri i té com a objectiu garantir la participació activa de les dones en la vida social de la ciutat.

La responsable de la Regidoria de Dona i Igualtat, la socialista Ana Rivas, ha valorat positivament els dos programes que s’estan desenvolupant al municipi en suport a les dones. La regidora ha indicat que, “en el cas concret de la xarxa veïnal contra la violència de gènere, hi ha més d’una vintena de dones de tot el municipi col·laborant en el projecte”.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari