Educació augmenta el nombre d’activitats amb 42 noves propostes

La Regidoria ha rebut més de 500 sol·licituds, amb un augment de l’oferta gratuïta

Uns infants fent l'activitat el Calaix dels records
Arxiu/Jesús Abad

La Regidoria d’Educació ha augmentat aquest curs el nombre d’activitats ofertades entre les escoles de primària i secundària de la ciutat, amb 42 noves propostes. El departament ha rebut des de l’inici de la nova campanya més de 500 sol·licituds, amb un descens en la demanda de les iniciatives més cares i un increment de les gratuïtes. L’oferta és variada i s’agrupa per diferents àmbits com el medi ambient, la promoció de la salut i de la cultura i l’educació en valors, entre d’altres. A secundària s’ha incorporat l’àmbit de la transició escola-treball, que s’inclou en el programa Diltet, a més d’altres activitats proposades pel Servei Local de Català i de Montcada Comunicació, que aproparà el món de la ràdio als alumnes dels instituts amb una sessió molt pràctica.

 

Entre les propostes amb més èxit a les escoles hi ha uns clàssics en la programació a primària com ‘Coneguem l’Ajuntament’ i el ‘Calaix dels records’, mentre que entre les novetats, algunes de les més demanades són ‘De passeig…pel Turó de Montcada’ i les xerrades sobre ‘La riuada de 1962’.

Pel que fa a secundària, les activitats relacionades amb la seguretat vial, les influències del grup d’amics, la Mostra d’Ensenyament i la trobada de delegats. També s’ha de destacar l’interès que ha despertat en el nou àmbit de Transició al Treball el taller sobre les estratègies per al futur laboral i el de generació d’idees.

El programa d’oferta educativa s’ha incorporat per primera vegada a la Guia d’Activitats i Serveis Educatius d’associacions i entitats del municipi i supramunicipals.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari