Educació canvia la teulada d’amiant dels gimnasos de les escoles Mitja Costa i Font Freda

L’actuació era una antiga reivindicació de la comunitat educativa

L’Ajuntament i el Departament d’Educació de la Generalitat han realitzat aquest estiu diferents intervencions als centres educatius del municipi per millorar-ne les instal·lacions. L’actuació més destacada, a càrrec de la Generalitat, ha tingut lloc a les escoles Mitja Costa i Font Freda i ha consistit en el canvi de la teulada d’amiant del gimnàs dels respectius centres, una antiga reivindicació de la comunitat educativa.

“És una gran notícia perquè feia molts anys que ho reclamàvem des del centre, l’Ampa i famílies del barri”, explica Belén Bon de Juana, directora del Mitja Costa, que no podrà utilitzar el gimnàs fins la setmana vinent perquè s’han de realitzar les tasques de neteja després de les obres.

Per la seva banda, el Font Freda no podrà fer-ne ús de l’equipament durant el mes de setembre, ja que els treballs no han finalitzat, segons ha avançat la seva directora, Mònica Rius, qui celebra l’eliminació de l’amiant, molt nociu per a la salut, una satisfacció que també comparteix la regidora d’Educació, Anabel Moreno (Vivim).

Altres actuacions

Enguany, també s’ha renovat la xarxa hidràulica d’aigua potable al Mitja Costa, per valor de 30.000 euros, i s’ha pintat el Font Freda, per un import de 55.000 euros. D’altra banda, a l’escola Reixac s’ha instal·lat parquet a la biblioteca i a les dues aules d’I3. Pel que fa a les escoles bressol municipals, la Regidoria d’Educació ha finançat a l’EBM Can Casamada la instal·lació de parquet a dues aules, amb un pressupost de 5.000 euros.

Deixa un comentari