Educació oferirà nous serveis a les escoles bressol municipals

El departament té previst ampliar l’horari de matí i ofertar un espai per a nadons i un altre de jocs

La Regidoria d'Educació oferirà nous serveis a les escoles bressol municipals
Arxiu/Silvia Díaz
Les escoles bressol municipals han registrat enguany menys sol·licituds a causa de la Covid-19
es escoles bressol municipals han registrat enguany menys sol·licituds a causa de la Covid-19
Montcada té cinc escoles bressol de titularitat municipal

La Regidoria d’Educació té previst oferir nous serveis a les cinc escoles bressol de titularitat municipal cara el curs vinent. L’Ajuntament vol posar en marxa un espai adreçat a famílies amb nadons perquè puguin plantejar dubtes i compartir experiències, que comptarà amb el suport dels psicòlegs del Centre de Desenvolupament Infantil  i Atenció Precoç (Dapsi). El departament també vol obrir un espai de joc perquè els pares i mares amb fills disposin d’un lloc per jugar i relacionar-se amb altres infants. La Regidoria també vol establir noves fórmules de relació entre les famílies amb la continuïtat del projecte d’escola verda i proposar-ne un de nou sobre la innovació pedagògica en l’àmbit musical.

 

Educació també vol plantejar el curs vinent la possibilitat d’ampliar l’horari de matí, amb l’objectiu que els alumnes que no venen a la tarda puguin sortir a les 13h i no a les 12h com succeix fins ara. “Aquestes novetats responen a la necessitat d’adaptar-nos a les demandes de les famílies”, ha indicat la regidora d’Educació i presidenta de l’Àrea Social, Ana Rivas (PSC), qui ha avançat que els serveis no susposaran cap cost suplementari per als usuaris.

La incorporació de les millores forma part de la nova adjudicació per a la gestió de tres de les escoles bressol municipals –Can Casamada, Camí del Bosc de Can Cuiàs i Mitja Costa–, que continuarà fent l’empresa Educare XXI per un import d’uns 800.000 euros per als pròxims 3 anys, prorrogables anualment fins a 8.

 

Seccions:

Deixa un comentari