El 150 és el número de desempat a les escoles bressol municipals

El sorteig s’ha fet aquest dimecres a l’Ajuntament

El 150 és el número de tall a partir del qual s’atorgaran les places vacants per al curs 2015-2016 a les escoles bressol municipals de Montcada i Reixac i s’haurà d’aplicar en aquells casos on la demanda ha superat l’oferta, que concretament són les aules de P1 de Font Freda i les de P2 de Font Freda i Can Casamada. El sorteig s’ha celebrat aquest dimecres, 27 de maig, a l’Ajuntament. A cada família, en el moment de fer la preinscripció, se li va atorgar un número per participar al sorteig. A la resta de grups no ha caldrà aplicar aquesta fórmula perquè han quadrat les peticions amb l’oferta o bé, fins i tot, hi ha alguna plaça lliure.

 

Les llistes d’admesos es penjaran el pròxim divendres, dia 29, al web municipal, www.montcada.cat, i a les llar d’infants públiques, tot i que caldrà esperar al procés de matriculació, del 3 al 12 de juny, per comprovar que totes les famílies amb plaça finalment la formalitzen o bé, es podran oferir vacants a als pares i mares en llista d’espera. La Regidoria d’Educació o bé, la mateixa escola on van fer la preinscripció, es posarà en contacte amb les famílies de la llista d’espera per tal d’oferir-les per ordre les places lliures.

 

Un total de 157 infants, per a 146 places, es va inscriure a la Xarxa d’Escoles Bressol Municipals després del termini de preinscripció, que va anar del 4 al 15 de maig. Aquesta xifra suposa que no s’haurà de tancar cap aula el curs vinent, el 2015-2016, com venia succeint en els darrers anys. La Xarxa la formen cinc centres: Font Freda (Pla d’en Coll), Can Casamada (centre), Camí del Bosc (Can Cuiàs), Mitja Costa (Terra Nostra) i Can Sant Joan.

Seccions:

Deixa un comentari