El barraquisme centra la reunió de treball de les policies de cinc municipis

Montcada i Reixac, Cerdanyola, Ripollet, Badia i Barberà formen la taula policial vallesana

L'incendi del 19 d'abril es va produir a prop d'una zona de barraques en territori de Cerdanyola
Sílvia Alquézar

Els comandaments de Policia Local de Montcada i ReixacCerdanyola del VallèsRipolletBadia del Vallès i Barberà del Vallès van trobar-se fa uns dies a la comissaria de la Ferreria per analitzar el barraquisme. Precisament divendres, es va constatar l’aparició d’un nou focus durant el gran l’incendi produït entre l’N-150 i la via del tren, en el terme municipal de Cerdanyola limítrof amb Terra Nostra. “La coordinació conjunta permet definir els dispositius per evitar arrossegar altres poblacions”, ha destacat el regidor de Policia Local, David Zambrana (PP).

Els assentaments il·legals van acaparar de forma monogràfica la reunió, que també va tractar altres aspectes de l’actualitat que afecten les cinc localitats.

A principi del mes de març els regidors polítics responsables de Policia Local i de Seguretat Ciutadana ja es van trobar en una reunió que va tenir lloc al consistori montcadenc per definir les línies de treballar a desenvolupar entre els cossos.

“Des de Montcada i Reixac hem liderat la comissió intermunicipal de seguretat pública“, ha afegit l’edil de seguretat ciutadana. “Així, cada policia reporta les mesures per crear el full de ruta per així poder-ho coordinar també per la comissió política”, afegeix.

Deixa un comentari