El Casal Cívic Montcada celebra el 41è aniversari amb activitats obertes a tothom

El programa inclou debats, actes solidaris amb motiu de la Marató de TV3, i les actuacions del grup de play-back, la coral i el monologuista Marc Buxaderas

Marc Buxaderas actuarà al Casal Cívic Montcada
MB

El Casal Cívic Montcada celebra al desembre el seu 41è aniversari amb un programa d’activitats obertes a tothom. El centre, ubicat al parc Salvador Allende, inaugurarà la celebració el dia 1 amb un debat participatiu sobre tradicions i festes populars del món (19.30h) i un altre que tindrà lloc el dia 3 que consistirà en un cinefòrum sobre la sostenibilitat alimentària (11h).

El grup de play-back del Casal actuarà el 5 de desembre, de 17 a 19h, i la coral del centre i el grup Barcinova de Barcelona oferiran un concert el dia 17 (17h). En el marc dels actes solidaris amb motiu de la Marató de TV3, dedicada enguany a les malalties mentals, el dia 7 es farà una xerrada en línia (16h) i, de manera presencial, es farà el bingo i la xocolatada solidaris per recaptar fons. Les activitats clouran el 22 de desembre (16.30h) amb l’actuació del monologuista Marc Buxaderas, qui explicarà amb humor i ironia situacions atípiques que li passen pel fet de ser una persona amb discapacitat, amb l’objectiu que la gent descobreixi el dia a dia d’una persona com ell en un món que encara no ha integrat aquest tema.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari