El Centre Cívic Can Cuiàs ofereix noves propostes per al darrer trimestre del curs

Les inscripcions s’han de fer entre els dies 4 i 15 d’abril al mateix equipament

El Centre Cívic Can Cuiàs obre des d’avui dilluns, 4 d’abril, i fins al dia 15 el termini d’inscripció per a aquelles persones que vulguin participar en algun curs i taller que ofereixen la Xarxa d’Equipaments –si n’hi ha places lliures– o les entitats al darrer trimestre de curs (de l’abril al juny), o bé, donar-se de baixa. L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres, de 17 a 20h, o bé de dimarts a divendres de 9.30 a 13h. Les propostes del centre són ben diverses, com ioga, pilates, tallers d’automaquillatge o monogràfics de cuina.

Les novetats són una segona edició del curs d’automoquillatge, aprofundiment en informàtica, fotografia digital de nivell 2 i un nou curs del programa de tractament fotogràfic Photoshop, que té força demanda. Es mantenen els cursos d’anglès –infants i adults– i de guitarra, sevillanes, ball modern, batuka, teatre informàtica, fotografia digital, pintura i manualitats. Les classes del darrer trimestre arrenquen el 26 d’abril i acabaran el 22 de juny. El preu de les activitats que proposa la Xarxa és de 5 euros per sessió i les del Grup de Dones, de 6 euros. S’aplicarà un increment per a aquelles persones que siguin de forma de Montcada i Reixac i descomptes a pensionistes, jubilats i aturats.

D’altra banda, el Casal de la Gent Gran Casa de la Mina també ha fet pública la programació de cursos que ofereix la Xarxa i on hi ha places lliures. Per a més informació cal anar a l’equipament, situat al Parc de les Aigües.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari