El Centre de Formació d’Adults inicia avui el procés de matriculació del nou curs

L’equipament vol augmentar la xifra d’alumnes que vulguin estudiar al matí

El Centre de Formació d’Adults de Montcada ha obert avui el període de matriculació per al curs 2007-08. Les persones interessades podran formalitzar la seva inscripció al llarg d’aquesta setmana en horari de 9.30 a 13 i de 15 a 21h al mateix equipament educatiu, situat al carrer Reixagó, 5, de Can Sant Joan. Les classes són totalment gratuïtes i començaran el 19 de setembre.

El programa docent de l’Escola d’Adults inclou cursos de Graduat en Educació Secundària (GES), proves d’accés als Cicles Formatius de Grau Mitjà i de Grau Superior; classes d’informàtica i cursos de formació bàsica. El centre també disposa d’un laboratori de llengües per iniciació i perfeccionament del català, el castellà i l’anglès.

La directora del Centre de Formació d’Adults, Adela Gràcia, ha manifestat que un dels principals objectius d’aquesta campanya de matriculació és augmentar els inscrits en les classes d’horari matinal. “Hem de canviar el xip i oblidar que només es poden fer cursos a la tarda i al vespre. Al matí hi ha molta gent que no treballa i pot aprofitar aquesta estona per estudiar”, ha indicat Gràcia. Aquest curs serà el segon que els alumnes fan les classes a les noves dependències de l’Escola d’Adults (a la imatge), inaugurades al juny del 2005.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari