El comerç decidirà si vol obrir el preper dia 19

Els comerços de Montcada i Reixac podran obrir el pròxim dilluns, que és festa local, en substitució del dia 15 d’agost, com preveia inicialment el calendari comercial, tal i com va aprovar fa unes setmanes l’Ajuntament. El canvi es justifica amb què a l’agost la majoria de gent està de vacances i hi hauria poca […]

Els comerços de Montcada i Reixac podran obrir el pròxim dilluns, que és festa local, en substitució del dia 15 d’agost, com preveia inicialment el calendari comercial, tal i com va aprovar fa unes setmanes l’Ajuntament. El canvi es justifica amb què a l’agost la majoria de gent està de vacances i hi hauria poca productivitat comercial.
La Generalitat permet als municipis la possibilitat de substituir una o dues dates del calendari festiu del 2007, publicat en el Diari Oficial de la Generalitat de 14 de desembre de 2006, per una o dues de les festes locals. La resta de diumenges i dies festius en què poden obrir enguany els comerços és l’1 de juliol, l’1 de novembre i el 6, 8, 16 i 23 de desembre.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari