El concert de gòspel a càrrec del Cor de Gràcia recapta 1040 euros

Els diners es destinaran a la Federació d’Associacions Catalanes Amigues del Poble Sahrauí

Pere de Lamo
Concert de gòspel, al Kursaal

El concert de gòspel a favor dels Drets Humans, que va protagonitzar el Cor de Gràcia diumenge passat al Kursaal, va recaptar 1040 euros, que es destinaran íntegrament a la Federació d’Associacions Catalanes Amigues del Poble Sahrauí. L'actuació va comptar amb l'assistència d'un centenar de persones i  formava part del  cicle sobre Drets Humans, Migració i Refugi que organitzen els departaments de Cooperació i Solidaritat i Polítiques d’Inclusió, aquest mes de novembre amb l'objectiu de sensibilitzar la ciutadania sobre aquest tema.

Una novetat destacada del cicle és l’exposició itinerant ‘Relats de refugi’, que s’ubicarà a la via pública a final de novembre, en instal·lacions de grans dimensions, i recorrerà els diferents barris del municipi. L’exposició mostra les  imatges que hi ha darrera dels relats d’alguns veïns i veïnes de Montcada i Reixac que han hagut de deixar casa seva per poder viure dignament.

Amb motiu del Dia Internacional dels Drets dels Infants, que se celebra el 20 de novembre, el cicle proposa la visualització en línia del documental 'Camí a l’escola', que, basada en fets reals, explica la història de quatre infants que s’han d’enfrontar diàriament amb una multitud d’adversitats i perills per arribar a la seva escola.

Un altre dels actes centrals del programa és la jornada multiesportiva solidària Alcem la veu pels nostres drets, que es farà el 22 de desembre a la Zona Esportiva Centre (Bonavista, sn), adreçada a joves entre 12 i 19 anys. Les inscripcions s’hauran de fer a l’Espai Jove Can Tauler (Balmes, 16) fins al 3 de desembre.

Seccions:

Deixa un comentari