El Consell dels Infants presenta aquest dimecres el projecte per remodelar el parc de la plaça Lluís Companys

L’acte tindrà lloc a la Sala de Plens de la Casa de la Vila (17.30h) i es podrà seguir en directe per una pantalla a la sala institucional

Els alumnes de 5è es van reunir el 20 d'abril en la primera sessió de la prova pilot del Consell d'Infants
Sílvia Alquézar
Els alumnes de 5è que han participat en el procés participatiu per definir la remodelació del parc de la plaça Lluís Companys

El Consell dels Infants, format per alumnes de 5è de les escoles de Montcada, presentaran aquest dimecres a la Casa de la Vila les idees que han proposat per reformar el parc de la plaça Lluís Companys.  L'acte tindrà lloc a la Sala de Plens, a les 17.30h. També s'habilitarà un sistema de pantalles a la sala institucional de la Casa de la Vila per poder fer el seguiment de la sessió.

 

La Regidoria d’Educació, Infància i Joventut va posar en marxa aquesta iniciativa la primavera passada amb l’objectiu de constituir oficialment el Consell de la Infància a Montcada i Reixac durant aquest curs. El Consell és un òrgan de participació ciutadana que estarà format per nens i nenes de 10 a 12 anys que es reuniran mensualment per abordar temes de la ciutat en horari extraescolar.

 

Els delegats de 5è de les escoles públiques i concertades del municipi han debatut el futur del parc de l’ambulatori en tres sessions. La Diputació de Barcelona ha col·laborat en el projecte aportant un equip d’arquitectes i pedagogs experts en dinamització de Consells d’Infància que, juntament amb l’equip d’arquitectes municipals i dels tècnics d’Educació, Infància i Joventut de l’Ajuntament, han acompanyat els representants infantils a fer viable la proposta de millora.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari