El Consell d’Infants renova els seus integrants amb una festa per reinvidicar els seus drets

Aquest organ de participació farà la seva primera reunió aquest dijous i, al desembre, decidirà el tema que tractarà durant el curs

Els nous consellers que formen part del Consell d’Infants van ser presentats aquest dimarts amb una festa que es va fer a la plaça de l’Església amb motiu de la commemoració de la Dia Internacional dels Drets dels Infants. Tot i la pluja que va caure prèviament, l’acte es va poder fer a l’exterior amb la presència dels consellers antics, que aquest any estan cursant primer de la ESO, i dels consellers nous, de cinquè, i els que repeteixen, de sisè. Els integrants del Consell d’Infants van anar expressant, d’un en un, els drets que volen relacionats amb la diversitat, la participació i el lleure. Aquests desitjos es van guardar en un capsa que s’obrirà d’aquí a cinc anys per conèixer el grau de compliment. La festa, que es va iniciar amb tallers per a la canalla, va continuar amb una actuació de la companyia de dansa i cultura urbana Brodas Júniors i va finalitzar amb una xocolatada.

El Consells d'Infants està format per una trentena d'infants i s'ha renovat un terç dels seus integrants, entre el que també hi ha representats d'entitats com El Cau i el Castellers. El Consell farà la primera reunió del curs aquest dijous per fer una valoració de la festa i al mes de desembre decidirà el tema que es debatrà en aquesta edició. Aquest òrgan de participacio es reuneix una vegada al mes i al juny farà el seu Ple a la Casa de la Vila per presentar les seves propostes.

Deixa un comentari