El Consell d’Infants tancarà el curs amb la presentació del seu projecte a les autoritats

L’acte està previst aquest dimarts a la Sala de Plens de la Casa de la Vila

El vídeo del Consell dels Infants el van gravar els consellers i conselleres a l'Espai Jove Can Tauler
Raül Rivas

El Consell de la Infància de Montcada i Reixac presentarà el 20 de juny a les autoritats municipals el projecte que han desenvolupat aquest curs, que ha centrat les seves accions a donar a conèixer la seva existència i les seves funcions. El Ple tindrà lloc a la Casa de la Vila, a les 18h, i les persones interessades ho podran seguir a través de la transmissió en directe que es realitzarà a la Sala Institucional.

Malgrat que inicialment es va proposar treballar un tema relacionat amb el medi ambient, els infants que integren el Consell van decidir donar-li prioritat a la feina de visibilitat. Els consellers i conselleres han elaborat un vídeo, amb el suport de Montcada Comunicació, on es recullen la normativa de funcionament i la campanya informativa que han dut a terme enguany.

El Consell d’Infants és un òrgan de participació ciutadana per tal que els infants del municipi puguin ser consultats i escoltats en relació amb els afers de Montcada i Reixac que els afecten com a ciutadans i ciutadanes de ple dret, per tal que així, els nens i nenes esdevinguin partíceps en les decisions que es prenen. El Consell està format per nens i nenes de cinquè i sisè de totes les escoles de primària de la ciutat, amb un total de 33 representants. Es reuneixen un dijous al mes, de 17.30 a 19h, a la Casa de la Vila. Els infants que hi participen pengen el contingut de les sessions de treball al seu blog: https://consellinfantsmontcada.wordpress.com/, on hi ha d’altres informacions relacionades amb el Consell.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari