El Consorci per a la Defensa del Besòs ofereix dues noves activitats per al proper curs

L’ens proposa una sortida per a batxillerat sobre l’estat ecològic del riu i una altra per a P3

El programa educatiu del Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs oferirà dues noves activitats per al curs vinent: ‘L’estat ecològic dels rius i els índex biòtics’ i ‘Conte del riu per als més petits de l’escola’. La primera s’adreça a alumnes de batxillerat que vulguin aprofundir en el coneixement de la morfologia, els macroinvertebrats i la cobertura vegetal, en la seva aplicació com indicadors biològics. Per la seva banda, el taller ‘Conte del riu’ està dissenyat per infants de P3. Es tracta de la narració d’un conte d’uns 45 minuts de durada que té per objectiu ensenyar els nens i nenes què és un riu, els animals que hi viuen i els seus costums.

Una altra de les novetats per al curs 2014-15 és el nou format de ‘Vida d’un riu’, que, a partir d’ara, oferirà a les escoles la possibilitat d’escollir entre sortida llarga de tot el dia o de migdia, fent només dues parades en lloc de tres.

La resta de propostes es mantenen com sempre i són les següents: ‘Bèsties i bestioles de riu’, ‘Coneguem la depuradora’, ‘De la depuradora al riu’, ‘Joc de l’Aiguòmetre’ i ‘El riu a l’escola’. A més, el programa inclou un servei d’assessorament a estudiants que desenvolupin treballs de recerca o similars al voltant del riu.

Les escoles interessades poden obtenir més informació de cadascuna d’aquestes activitats dins l’apartat Educació i promoció dins el web www.besos.cat. Les inscripcions es poden formalitzar al telèfon 93 842 93 61 o al mail [email protected] d’Aprèn Serveis Mediambientals, empresa encarregada d’impartir el programa educatiu.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari