El grup Brincadeira actua aquest dimecres a l’escola El Viver per presentar un taller de batucada

La formació, organitzada per l’Ajuntament, s’adreça a les famílies per fomentar la cohesió i la participació conjunta

Una imatge de promoció de l'espectacle 'Evolution' del grup Brincadeira
Fredvision
El grup Brincadeira actua aquest dimecres a l'escola El Viver
Els components de Brincadeira, un grup de percussió amb projecció internacional fundat per Edison Aguilar, fill de Montcada

El grup Brincadeira farà aquesta tarda (17h) al col·legi El Viver una actuació per presentar el taller de batucada i percussió per a famílies que ha organitzat la Regidoria d’Educació, Infància i Joventut de Montcada i Reixac. Aquesta activitat extraescolar, que es farà els dimecres de 17.15h a 19h a l’Espai Cultural Kursaal, està destinada a les famílies per tal de fomentar la cohesió i la participació conjunta. La regidora, Jessica Segovia, ha explicat que “l’objectiu d’aquest taller és que les famílies gaudeixin d’una activitat que reforçarà la participació i els vincles familiars” i ha afegit que “també ens servirà fer un treball d’integració al barri, tot i que l’activitat està oberta a tot el municipi”. El projecte és la primera acció que s'emmarca en el Pla Educatiu d'Entorn, una iniciativa impulsada l'Ajuntament amb la Generalitat que té per objectiu garantir la igualtat d’oportunitats a tots els alumnes, normalitzar l’ús del català, potenciar l’educació més enllà de l’escola i promoure la implicació de les famílies en l’àmbit educatiu.

 

Els participants podran aprendre a tocar elements de percussió i els ritmes de la batucada. El preu mensual és de 5 € per a dos membres inscrits de la família i de 10 € per a quatre membres. L’única condició és que a cada família sempre ha d’haver un adult. Les places són limitades. Més informació a la Regidoria d’Educació, Infància i Joventut, al telèfon 935 726 474 o al correu electrònic [email protected].

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari