El grup de playback de Montcada, tercer en el campionat català

L’esdeveniment va celebrar-se el passat 26 d’octubre al Teatre Municipal Ateneu d’Igualada

Membres del grup del Playback Show, en un assaig al Casal Cívic
Pilar Abián

El grup Playback Show, del Casal Cívic de Montcada i Reixac (Rambla dels Països Catalans, 25), va quedar tercer en el primer festival català d’aquesta disciplina, el Playback.cat, organitzat per l’Associació de la Gent Gran d’Igualada. L’esdeveniment va tenir lloc el 26 d’octubre al Teatre Municipal Ateneu d’Igualada i van participar els 5 grups finalistes dels 27 que es van presentar en aquest primer festival d’àmbit nacional, un certamen que va endur-se el Playback Torelló.

Nervis

Rafa García, director del PlaybackShow es va mostrar molt satisfet amb el resultat i amb l’organització. “Hi havia un nivell molt alt amb grups d’arreu de Catalunya i quedar tercers ha estat una gran sorpresa”. Garcia reconeix que tant ell com la resta de membres del grup estaven una mica impressionats davant del fet d’haver d’actuar en un teatre gairebé ple. “Sí que hem actuat fora de Montcada en alguna ocasió, com aquest mes d’octubre que vam actuar a Mollet, però mai havíem competit i menys en un escenari imponent com el teatre d’Igualada”.

‘mai havíem competit i menys en un escenari imponent com el teatre d’Igualada’

Els nervis es van incrementar perquè en el sorteig de l’ordre d’actuacions els va tocar els darrers, “però vam estar a l’altura” afirma Garcia. Els membres del grup van estar acompanyats pels regidors d’ECP Oriol Serratusell i Juan Carlos de la Torre, que van aplaudir la placa commemorativa pel tercer lloc que van endur-se els montcadencs.

Pròximes actuacions

El Playback Show tornarà a actuar el 16 de desembre al Casal Cívic. Garcia lamenta que arran de la pandèmia gairebé no han pogut actuar a les residències, les quals segueixen amb moltes mesures preventives. “Nosaltres ens dediquem de ple a la gent gran sense cap ànim de lucre i ens agradaria col·laborar més amb altres entitats del poble”, assenyala el director del grup.

Deixa un comentari