El II Festival Infantil i Juvenil supera les millors expectatives

Més d’una vintena d’entitats es van sumar a l’esdeveniment amb l’organització de diferents activitats que van atreure força públic

El Festival es va fer a les antigues pistes d'atletisme del Pla d'en Coll
Berta Barcons

L’Ajuntament i la Federació d’Ampa (Fampa) del municipi s’han mostrat gratament sorpresos amb l’èxit de participació en el II Festival Infantil i Juvenil que es va fer aquest diumenge a les antigues pistes d’atletisme, al Pla d’en Coll. Més d’una vintena d’entitats es van sumar a l’esdeveniment amb l’organització de diferents activitats que van atreure força públic. “És difícil parlar de xifres perquè no tenim cap sistema de recompte, però calculem que més de 3.000 persones“, ha explicat Sandra Maté en nom de la Fampa.

Va ser precisament la Federació la que va organitzar la primera edició del Festival l’any passat; enguany l’entitat ha comptat amb el suport de l’Ajuntament com a coorganitzador. Diversos departaments municipals com la Regidoria d’Educació, el Pla Educatiu d’Entorn, la Policia Local s’han implicat en la iniciativa.

És difícil parlar de xifres perquè no tenim cap sistema de recompte, però calculem que hi van passar més de 3.000 persones

Sandra Maté, Fampa

“La resposta de la ciutadania ha estat espectacular, estem molt contents”, ha manifestat la regidora d’Educació, Anabel Moreno (Vivimir). El públic va desfilar pel recinte de la Fira al llarg de tot el matí, de 10 a 14 h, durant el qual es van fer una mostra d’activitats extraescolars, partits de voleibol i zumba a més dels tallers organitzats per les entitats, contes a cau d’orella per part del Consell d’Infants, jocs de taula i un espai per a canalla amb necessitats especials, entre d’altres propostes.

La Fampa va recaptar 400 euros que es destinaran a la campanya per a la compra de ventiladors per a les escoles i el Consell d’Infants també va destinar els diners recollits amb motiu dels Contes a cau d’orella i un puzzle gegant que van organitzar a la mateixa iniciativa. “Vull destacar aquesta aportació no per la quantitat de l’import, que va ser de 32 euros, sinó perquè els membres del Consell veuen molt necessari tenir sistemes de refrigeració a les aules i això demostra que realment la calor és un problema seriós a resoldre”, ha manifestat Maté.

Deixa un comentari