El monogràfic sobre peix al Centre Cívic l’Alzina aplega molts participants

Durant la sessió, a càrrec de la cuinera Àngels Puntas, els participants van preparar dues receptes

El monogràfic de cuina titulat ‘La mar salada: receptes amb el peix com a protagonista”, a càrrec de la cuinera montcadenca Àngels Puntas, ha estat aquest dijous tot un èxit de participació al Centre Cívic l’Alzina de Terra Nostra. Els participants al taller es van apropar a aspectes teòrics com ara tècniques de cocció, comprar, congelar i descongelar peix i les seves propietats nutricionals, entre d’altres. En la part pràctica, els inscrits al curs van preparar un lluç amb tapioca de safrà i verdures saltejades i un salmó al vapor amb reducció de cavernet sauvignon i puré d’espàrrecs. El curs de cuina s’emmarca dins les activitats que promou l’Ajuntament dins de la Xarxa de Dinamització de Centre Cívics.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari